نگاهی به زندگی شهید اسماعیل شفیعی
حسینعلی شفیعی (جانباز هفتاد درصد) برادر شهید
سال 1344 هـ . ش اسماعیل در خانواده ای مذهبی در حسن اباد جرقویه علیا دیده به جهان گشود. مقاطع ابتدایی و راهنمایی را در مدارس حسن آباد گذراند. اسماعیل علاوه بر تحصیل علم و دانش با حضور در محافل مذهبی و قرآنی دل و جان خود را نیز از عشق به معنویات و ارزش های اسلامی سیراب می کرد.
دوران تحصیلات دبستانی او مصادف شد با جریانات ضد استبدادی و آغاز حرکت های مردمی برای رهایی از رژیم ستم شاهی و او نیز در این حرکت عظیم پا نهاد. دوران راهنمایی وی نیز مصادف شد با اغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و این بار زمان پرواز او با دوستانش به سوی دانشگاه حسینی رسید؛ پروازی جاودانه برای روح سبکبالانی چون اسماعیل و ابراهیم فراهم شد.
اسماعیل پس از گذراندن آموزش های نظامی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان مبارکه عازم میدان نبرد شد و در سال 1360 در عملیات فتح المبین در جبهه رقابیه شربت شیرین شهادت را نوشید.
کار، تلاش و معاشرت نیکو با همه، از ویژگیهای بارز شهید اسماعیل بود و با دوستان و همکلاسانش بسیار با مهربانی و صمیمیت برخورد می کرد. شوخ طبعی و اخلاق نیکویش همه را مجذوب خود کرده بود. همکاری های بی وقفه او با شهید سید جلال فاطمی در آبادانی و احیای مزرعه جلال آباد در حواشی حسن آباد نمونه ای از تلاشهای او است. او با شهید سید جلال رفاقتی خاص داشت و هر دو نیز در جبهه به لقای خدایشان شتافتند.
مسجد حاج سید حسن مرکز دینی و عبادت این دو شهید بود. و آنجا بحق دانشگاه تربیتی آنها محسوب می شد. اسماعیل در فتح المبین به آسمان پرکشید و آقا جلال نیز تاب دوری او را تحمل نکرد و در عملیات محرم در جبهه عین خوش را برای کوچ برگزید.
در پایان قابل ذکر است که به دلیل تحصیل این شهید در مدرسه راهنمایی شهید منصوری، آزمایشگاه این مدرسه به نام شهید اسماعیل شفیعی نامگذاری شده است. یادش گرامی و راهش پر رهرو.
از راست مادران شهیدان: سید جلال فاطمی و اسماعیل شفیعی
حضور شهردار و اعضای شورای شهر حسن آباد در منزل شهید اسماعیل شفیعی